Novak saznao kad počinje odbranu titule, još četvoro Srba na terenu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je, između ostalih termin kada će početi odbranu titule na Vimbldonu.

Novak kao aktuelni šampion londonskog grend slema na teren izlazi oko 14.30 po srpskom vremenu u ponedjeljak, a protivnik mu je Sonvu Kvon iz Južne Koreje.

Đoković otvara program na Centralnom terenu, po tradiciji, a iza njega će na teren Belgijanka Van Ujtvank i Britanka Ema Radukanu.

Endi Mari i Džejms Dakvort na Centralnom terenu igraju meč prve runde kao treći po redu.

Od srpskih igrača na terenu broj 7 u ponedjeljak igra i Laslo Đere protiv Čileanca Alehandra Tabila.

Njegov meč je drugi na terenu, gdje program počinje od podneva, što znači da bi oko 14 časova trebalo da startuje i Đere.

Aleksandra Krunić na terenu broj 8 igra protiv Sorane Kirstee kao druga iza Marterera i Bedenea. Meč Krunićeve bi takođe mogao da počne između 14.30 i 15 časova.

Na terenu 14 će Miomir Kecmanović igrati protiv Džona Milmana, kao drugi po redu (program od podneva), dok će na terenu 15 Dušan Lajović igrati kao treći po redu protiv Pabla Karenjo Buste.

Na terenu broj 1, program počinje od 14 časova, a tamo će Ons Džabir i Mirjam Bjorklund otvoriti teren.

Slijedi okršaj Jan-Lenarda Štrufa i Karlosa Alkaraza, poslije čega će rekete ukrstiti Kristina Mladenović i Anđelik Kerber.

Podsjećamo, Novak je prošle godine osvojio Vimbldon treći put zaredom, pošto je pobijedio Matea Beretinija u finalu londonskog grend slema.

 

 

Ostavite komentar: