Novak Đoković otvorio Adria Tour – VIDEO

12.06.2020. | 16:59

Nezvanični dio Adria toura, najvećeg teniskog sportskog događaja u svijetu, počeo u 16 časova na terenima TC Novak.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, uspio je da okupi svjetske zvijezde poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva i Grigora Dimitrova koji će učestvovati za vikend na turniru humanitarnog karaktera.

Dan prije, odnosno u petak, na programu je svečano otvaranje, potom miks dublovi, u kojem će prvi put poslije dvije i po godine nastupiti Jelena Janković, dok će na kraju biti i muzički program, prenosi B 92.

Đoković: Osećam se srećno; Zverev: Lijepa dobrodošlica

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da srećan što ima priliku da ugosti Grigora Domitrova Aleksandra Zvereva i Dominika Tima u Beogradu na humanitarnom turniru Adria Tour.

„Hvala što ste došli u velikom broju, znam da vlada veliko interesovanje za ove momke što su došli prvi put u Srbiju. Kao igrač i kao domaćin se osećam srećno i zadovoljno što imam priliku da ih dočekam u Beogradu i da svi učinimo da se oni osećaju dobrodošli“, rekao je Đoković na koneferenciji za medije.

https://www.facebook.com/rs.sputniknews/videos/726667751426227/?v=726667751426227

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pozdravio je Đokovićevu inicijativu da organizuje Adria Tour.

„Posljednji put sam ovdje bio prije10 godina na juniroskom turniru. Inicijativa je dobra, ovo je prvi turnir ove vrste. Svi volimo da se takmičimo jedni protiv drugih. Jedva čekamo da se vratimo na teren. Sve je uzbudljivije, naravno pričam iz svog ugla“, rekao je Dimitrov.

Aleksandar Zverev istakao je da ih je Srbija lijepo dočekala, prenosi Tanjug.

„Srbija nam je poželjela lijepu dobrodošlicu. Novak je došao po mene i Dominika sa aerodroma. Jedva čekam da se opet takmičim, da opet vidim sve jer nisam video sve od Indijan Velsa. Nedostajali su mi i mislim da će tenis biti na visokom nivou“, rekao je Zverev.

 

Izvor:(SPUTNIK)