Noletova ideja: Kirjos odgovorio Đokoviću na ponudu da mu postane trener

20.04.2023. | 11:16

Srpski teniser Novak Đoković je poslije pobjede na startu Srpska opena nad Lukom Van Ašom (2:1) poručio da bi volio jednog dana da bude trener Nika Kirjosa. I ne samo to, Đoković je poručio da vjeruje da bi Australijanac sa njim u timu osvojio pet grend slem titula, međutim to zadovoljstvo bi ga “pošteno koštalo”.

Nije dugo trebalo Kirjosu i da čuje za ovu Đokovićevu ideju, pa mu se javio putem Instagrama.

“Ha-ha, hajde umjesto toga da odemo na lijepu večeru i popijemo neko piće”, napisao je Kirjos podsjetivši tako Đokovića da mu još “duguje večeru” poslije finala na Vimbldonu.

Nažalost, Kirjos i Đoković nisu uspjeli da se vide na Australijan openu, gdje Australijanac nije učestvovao zbog povrede (igrali su samo humanitarni meč), a jednostavno raspored srpskog tenisera je bio prebukiran da bi imao vremena da vidi svog nekada najvećeg “hejtera”. Zbog toga Kirjos već mjesecima “juri” Đokovića da se vide i porazgovaraju o onome što je bilo ranije između njih, a što se drastično popravilo tokom pakla koji je srpski teniser preživio u Melburnu 2022. godine.

Tada je Nik Kirjos stao u zaštitu Novaka Đokovića i pokazao se kao pravi prijatelj, pa se čak spekulisalo da bi njih dvojica mogli da igraju i u dublu u Banjaluci. Ipak, kako se Australijanac povrijedio, to nije bilo moguće, prenosi Mondo.