“Nije trener uvijek kriv”: Zidan govorio o Joviću

19.01.2021. | 20:26

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan na konferenciji za medije pred kup utakmicu sa Alkojanom odgovarao je na brojna pitanja novinara, među kojima su najbrojnija bila o Luki Joviću.

Srpski napadač je poslije ne baš uspješnih godinu i po dana u “kraljevskom klubu” otišao na pozajmicu u Ajntraht i već na prvoj utakmici postigao dva gola.

“Uvijek prvo krivim sebe, kao i obično…Lako je reći da je sve krivica trenera. Madrid je težak, prošao sam to kao igrač. Postoje trenuci kada igrači moraju da pokažu da su za Real, a postoje i oni drugi koji to uspiju na pozajmicama. Luka ima to i srećan sam zbog njega. Srećan sam što smo ga kupili. Ja volim sve svoje igrače i srećan sam što ih imam. Jović ima budućnost i može je provesti u Realu, kao i svaki naš igrač pod ugovorom“, rekao je francuski stručnjak, pa potom upozorio:

“Ipak, treba uzeti u obzir da nije isto nastupati za Real Madrid i neki drugi klub. U Realu uvijek postoji jaka konkurencija i uvijek će biti, ali trener nije kriv za to“.