Može samo najbolja: Maja Ognjenović spremna za jubilarni meč u dresu Srbije

30.08.2021. | 12:37

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u srijedu 1. septembra igra četvrtfinale Evropskog prvenstva protiv Francuske, što će ujedno biti i jubilej za kapitena Maju Ognjenović.

Naime, Maja će protiv Francuskinja, koje su već jednom pale u grupnoj fazi, odigrati svoj 300. meč u dresu nacionalnog tima.

„Nisam znala, ali kad se osvrnem i vidim koliko godina je prošlo i takmičenja, onda 300 zvuči malo. Mislila sam da možda ima i višE“, istakla je legendarna tehničarka koja se osvrnula na sam meč:

„One su od grupe evidentno podigle formu, pobIJedile su Belgiju, iznenadile Hrvatsku. Nadam se da ćemo do utakmice oraditi na želji i da više bacimo akcenat na nas jer mi kada smo na terenu i na 100 odsto, ne postoji protivnik koji može da nam se suprotstavi.“

O nedavnom duelu sa Mađaricama, Ognjenović je imala kritike.

„Pričali smo puno puta koliko je teško motivisati se u utakmicama koje su unapred dobijene. Mislim da ćemo morati da poradimo na tome, jer pristupom kao na utakmici protiv Mađarske ne možemo se nadati ničemu dobrom“, rekla je srpska odbojkašica.