Milojević ne želi da potcijeni rivala: Imamo obavezu prema navijačima i sebi da pobjeđujemo

02.03.2023. | 14:33

Želimo da nastavimo trend rezultata i igara, poštujemo rivala, znamo u kakvoj su situaciji, ali ih nikad ne treba potcijeniti, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči 169. vječitog derbija.

Zvezda sutra od 19 časova dočekuje crno-bijele u utakmici 24. kola Superlige sa “ogromnih” 13 bodova prednosti na tabeli.

“Oni imaju ponos i to će pokazati sutra. Mi imamo našu publiku i teren, vjerujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da imaju veću motivaciju od nas. Mislim da se ne rješava ništa, imamo obavezu prema navijačima i prema sebi da pobjeđujemo iz meča u meč”, rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezdin trener je rekao da ne bježi od uloge favorita, ali da misli kako se ta priča previše potencira.

Kada je u pitanju činjenica da Partizan ima novog trenera Igora Duljaja, Milojević ističe da to može da bude mala “šok terapija”, ali da on ne može za kratko vrijeme mnogo da promijeni.

“Ima prednost što je bio u sistemu Partizana, zna igrače, sarađivao je sa njima. Mene raduje što je atmosfera dobra, očekujemo pun stadion, a naš cilj se zna, da budemo prvi 26. maja. Idemo da pobijedimo svaku utakmicu, posljednjih par godina smo malo ‘razmazili’ javnost jer mnogo pobjeđujemo, ali to je dobra navika i nadam se da ćemo je zadržati”, zaključio je Milojević.