Mijailović o Real Madridu: Žao mi je zbog tuče, uvijek smo imali dobar odnos

29.04.2023. | 13:22

Predsjednik KK Partizan, Ostoja Mijailović komentarisao je dešavanja tokom meča u Evroligi između Real Madrida i Partizana i rekao da će uvijek biti zahvalan Real Madridu.

On kaže da je Partizan zasluženo pobijedio.

– Mi smo na fer i pošten način smo izborili pobjedu. Žao mi je to što se dobodilo u drugoj utakmici, a mi smo već vodili 15 razlike. Sve vrijeme smo igrali bolje, nijednom nismo gubili. Nažalost takve stvari se događaju, nije im mjesto na parketu. Od strane Reala smo bili jako dobro dočekani. Bio sam tik uz ekipu, osjetilo se da će se dogoditi nešto u zadnjih pet minuta – rekao je Mijailović.

Onda je istakao da će uvijek biti zahvalan Realu na tome što je glasao za ulazak Partizana u Evroligu.

– Real je jedan od šest klubova koji je glasao da Partizan igra Evroligu i to moram da kažem. To nećemo nikad zaboraviti Realu, kao ni ostalim klubovima koji su glasali za nas. Željko je sa Realom osvojio jednu titulu Evrolige. Ova situacija, nesportsko ponašanje mora biti kažnjeno. Klubovi moraju da plate. Savjet je da se ovakve stvari ne dešavaju, nekima mogu životi, karijere da budu ugroženi. Morate da ptihvatite pobedu kao i poraze – istakao je Mijailović, navodi Telegraf.