Luka Dončić zapjevao: Snimak posebno oduševio Srbe VIDEO

14.09.2023. | 18:14

Reprezentativci Srbije doputovali su sa Mundobasketa i na dočeku u Beogradu zapjevali nekoliko poznatih patriotskih pjesama – cijeli grad je odjekivao dok su išli stihovi “Veseli se srpski rode”, a Luka Dončić je imao neke druge povode za slavlje.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak na kojem se vidi kako slovenački košarkaš uz numeru “Vidovdan” diže tri prsta u vazduh.

Za sada nema mnogo detalja o tome kako je nastao snimak na kojem je Luka Dončić centralna figura, ali je ono što se dešava na njemu veoma jasno.

Dok u pozadini odzvanjaju poznati stihovi, Luka Dončić je u zanosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)

U jednoj ruci drži mobilni, druga mu je u vazduhu i njome “srbuje”, a sa usana mu se može pročitati da zna riječi ove dobro poznate pjesme.

Inače, porijeklo Luke Dončića je baš na Kosovu i Metohiji, odakle se njegov deda odselio u Sloveniju.

O Kosovu i Metohiji prethodnih godina često su govorili i Luka i njegov otac Saša Dončić, koji je dio svoje igračke karijere proveo u srpskim klubovima.

Naravno, Dončićeva ljubav prema srpskoj muzici dobro je poznata širom svijeta. On se i pred mečeve u NBA ligi opušta uz neke od najpopularnijih pjevača, a svojevremeno su i u arenama nekih od najboljih američkih timova puštani srpski hitovi, jer je on tako želio.

Koliko mu dobro ide srpski saznale su i sudije na Svjetskom prvenstvu, pošto ih je nekoliko puta opsovao.

Pogledajte snimak koji je oduševio Srbe.