Kraj još jedne sage: Fakundo Kampaco zvanično u Realu

18.07.2023. | 14:25

​Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Fakundo Kampaco i zvanično se vratio u Real iz Madrida, s kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor, objavio objavio je španski klub putem svojih javnih glasila.

Dosta je priče bilo oko njegovog eventualnog povratka ili ostanka u Crvenoj zvezdi, čekali su ga u Beogradu da odluči i na kraju je prelomio. Nije u pitanju bio ni novac, niti išta drugo, sem želje da se vrati kući i ponovo zaigra tamo gdje je i stekao košarkašku afirmaciju.

Kampaco je stigao u Crvenu zvezdu u decembru prošle godine, a za jako kratko vrijeme su ga navijači poprilično zavoleli, dok o toj ljubavi dovoljno govori i činjenica da su on i njegov zemljak Luka Vildoza zaslužili od navijača i skandiranje “Argentina, Argentina”.

Međutim, već po njegovom dolasku u Beogradu, započete su priče o eventualnom povratku, no, Kampaco ni sam nije znao ništa o svojoj odluci do krajnjeg roka, kada je ipak odlučio da napusti Beograd i vrati se u Madrid u kom je već igrao pet godina, prenosi Telegraf.

Oznake: Kampaco, Real Madrid