Kirjos nakon finala pohvalio Đokovića: On je na neki način bog, neću da vas lažem

10.07.2022. | 18:41

Konačno je Nik Kirjos došao do Grend slem finala, ali na njegovu žalost tu ga je sačekao Novak Đoković i okončao mu snove o tituli. Ipak, Australijanac ne pati mnogo zbog poraza.

Prvo pitanje koje je Kirjos dobio na terenu bilo je o tome koliko je teško savladati Đokovića, a on je odgovorom pokazao koliko cijeni i poštuje Novaka.
„Da, on je na neki način bog, neću da vas lažem. Najprije čestitke Novaku, ti si ovo već osvajao, ne znam ni ja koliko puta. Hvala svim skupljačima lopti i linijskim sudijama, iako imamo težak odnos, ali hvala svima napravili ste ove dvije nedjelje posebnim u mom životu“, rekao je Australijanac.
Kako kaže Kirjos, ne bi igrao još jedno finale jer je jako umoran, ali se istovremeno nada da će se još jednom naći u prilici da se bori za veliki trofej.
„Ne, ne mogu, umoran sam mnogo. Svi smo već iscrpljeni, moj tim i ja. Sada mi je potreban veliki odmor. Zaista sam presrećan ovim rezultatom. Možda ću jednog dana u karijeri ponovo biti ovdje ali nisam siguran“, zakljičio je Kirjos.