Kirjos kratko i jasno: Objavio srpsku zastavu i samo jedan znak FOTO

11.06.2023. | 18:02

Australijski teniser Nik Kirjos objavio je srpsku zastavu na svom Tviter profilu u toku finala Rolan Garosa Novak Đoković – Kasper Rud. Kontroverzni igrač, koji je svojevremeno bio najveći Noletov “hejter”, dodao je toj sličici i emotikon “da se smrzneš”, jer je Novak zaista tako dobro igrao – da se smrzneš!

Đoković i Kirjos počeli su godinu zajedno, na terenu, jer su u Melburnu odigrali revijalni meč pred Australijan open, a onda je Australijanac morao na operaciju i na dugačku pauzu zbog povrede. U međuvremenu je ostao dosljedan i branio je Novaka, podržavao ga i nije krio da navija za njega. A nekad nije bilo tako, jer je upravo Kirjos koristio svaku priliku da provocira ili čak otvoreno govori loše o Srbinu.

Međutim, u međuvremenu je on stao na njegovu stranu, počev od hapšenja Novaka Đokovića u Melburnu, kada je pozivao australijske vlasti. Nakon toga je “otoplio” svoj odnos prema najvećem teniseru svih vremena i uradio je to na vrijeme da navija za njega dok piše istoriju i ide ka rekordu u broju osvojenih grend-slem titula.