“Kao ispijanje čaše vode”: Mihajlović opisao svoje iskustvo sa korona virusom

09.09.2020. | 18:51

Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler, govorio je o svom iskustvu sa korona virusom koji je prije nekoliko dana pobijedio.

Mihajloviću je prije godinu dana dijagnostikovana leukemija i tokom jeseni i zime žestoko se borio i izborio, te mu Kovid, kako kaže, nije teško pao.

“Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest mjeseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, Kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osjetio ništa”, rekao je Mihajlović za La Gazzetta dello Sport.

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje ističe da to ne znači da virus ne postoji.

“Naravno, ovo ne govori da bolest ne postoji. Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije”, rekao je, kako prenosi B92, Mihajlović i dodao “da se nada da će se vakcina brzo pronaći i da će ona riješiti problem koji je stopirao gotovo cijeli svijet u jednom trenutku”.