Još četiri kontrolna meča u Turskoj: Fudbaleri banjalučkog Borca treniraju punom parom

02.02.2022. | 17:04

Punom parom i bez mnogo vremena za odmor fudbaleri banjalučkog Borca rade u Antaliji kako bi što spremniji dočekali sve ispite koji ih očekuju u nastavku sezone.

Tursko ljetovalište je već nekoliko godina unazad baza “crvenoplavih” tokom zime i aktuelni prvak BiH i ovaj put želi maksimalno da iskoristi sjajne uslove koji su im na raspolaganju.

Serija treninga u teretani i na zelenom tepihu oproban su recept od kojeg ne odstupa niti jedan tim. Polako ali sigurno bliži se kraj februara i prvi meč u nastavku M:tel Premijer lige BiH.

Trener Nemanja Miljanović ništa ne prepušta slučaju kako bi njegovi puleni puni snage ušli u nastavak sezone i nastavili borbu za mjesto koje vodi na međunarodnu scenu naredne sezone, ali i trofej u Kupu BiH. Odbrana titule se čini kao pust san pošto nakon prvog dijela sezone imaju 18 bodova manje od lidera Zrinjskog.

Banjalučani će na pola priprema u Antaliji i do kraja boravka u Turskoj odigrati još četiri kontrolna meča, koji će treneru dati pravu sliku pred nastavak takmičenja. Jedno je sigurno: Banjalučani naporno rade kako bi bili što spremniji jer neće biti nimalo lako ostvariti ciljeve koje su pred njih postavili čelnici kluba sa Gradskog stadiona, prenose Nezavisne.