Italijanska seks bomba: Siner djevojku vješto krije od očiju javnosti FOTO

26.01.2024. | 12:26

Italijanski teniser Janik Siner u centru je pažnju sportske javnosti nakon što je jutros savladao Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena.

Bila mu je to najveća pobjeda u karijeri s kojom je po prvi put u karijeri izborio plasman u finale jednog gren slema.

Iako sada već spada među najbolje tenisere svijeta, Italijan za sada vješto skriva svoj privatni život od javnosti. Posebno vezu sa djevojkom Marijom Braćini. Ona je model i uticajna osoba na društvenim mrežama. Počeli su da se zabavljaju u septembru 2020. Njihova veza pretrpjela je neuspjeh u ljeto 2022. Glavni uzrok ovog prekida je izgleda bio povezan sa Sinerovim sportskim obavezama, što je rezultiralo pretjeranim distanciranjem od njegove djevojke.

Međutim, mediji su prenijeli da su ponovo zajedno. Krajem prošle godine viđeni su zajedno na utakmici Lige šampiona u Milanu, obzirom da je Siner veliki navijač Milana.

Inače, Siner i Marija vole privatni život da drže daleko od reflektora. Rijetke su njihove zajedničke fotografije u javnosti. Navodno se se upoznali putem društvenih mreža i to u periodu u kojem Siner nije dosegao slavu.

“Da li sam sa djevojkom ili ne, nikada se neće saznati na društvenim mrežama, jer želim da svoj privatni život zadržim privatnim”, rekao je jednom prilikom Italijan.

Braćinijeva je italijanski model i influenser koji je poznat na društvenim mrežama. Na svom privatnom Instagram nalogu ima više od 190.000 pratilaca.