Igrao sa Vidićem, niko ne može da ga prepozna: Fudbaler počeo da pije i ugojio se 15 kg FOTO

11.11.2021. | 11:51

Kolumbijski fudbaler Fredi Guarin proslavio je 30. juna svoj 35. rođendan, a desetak dana nakon toga ostao je bez posla. Raskinuo je saradnju sa Milionariosom i pitanje je da li će ikada više igrati fudbal.

Poznati vezista, koji je u zlatno doba karijere igrao maestralno za Porto i Inter, daleko je od stare forme. Tome svedoče i posljednje fotografije koje je podijelio na Instagramu, a na kojima djeluje da se ugojio bar 10-15 kilograma, ako ne i više, pa je stoga i fudbalska karijera otišla bestraga.

Guarin je karijeru “pustio niz vodu” čim je u ljeto 2016. godine otišao iz Intera u Šangaj Šenhuu, za veliki novac, potom je nakon tri sezone u Kini svratio do Brazila u Vasko, a zatim se vratio u rodnu Kolumbiju.

Ipak, njegov boravak u Milionariosima više će se pamtiti po hapšenju zbog prebijanja roditelja.

Nekadašnji saigrač Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića u milanskom Interu, uhapšen je u glavnom gradu Kolumbije, a društvenim mrežama se brzo proširio snimak tog hapšenja. Policija je brzo reagovala pošto je napao svoje roditelje, a na snimku se vidi da je bio potpuno krvav.

Navodno je bio pod uticajem alkohola i narkotika, zbog čega je na kratko završio u zatvoru, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalio i novim stanom u Majamiju.