Hezonja nakon pobjede Reala: Volio bih Partizan na fajnal-foru

05.05.2023. | 12:11

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Hrvatske, Mario Hezonja, nije štedio pohvale na račun Partizana i srpskog trenera Željka Obradovića.

Košarkaši Reala uspjeli su da vrate seriju u Madrid. Nakon dva poraza u prestonici Španije, kraljevski klub je u Beogradu zabilježio dva trijumfa protiv crno-bijelih, pa će nakon majstorice koja je na programu u srijedu u Madridu biti poznat putnik na F4 u Kaunas.

Ovu izuzetno uzbudljivu četvrtfinalnu seriju prokomentarisao je as Reala Mario Hezonja, koji ne krije nevjerovatne simpatije koje gaji prema crno-bijelima.

– Imamo duži sastav, više igrača može da uđe i da nam energiju. Oni igraju ekstremnu košarku sa Željkom, to je skoro savršenstvo. Zato smo izgubili prve dvije, nismo bili na njihovom nivou uopšte. Vraćamo se sa energijom, borili smo se kao lavovi, vidite razliku u skokovima. Daju nam energiju igrači sa klupe, to nam je prednost- kaže Hezonja.

Reprezentativac Hrvatske nikada nije krio da je veliki navijač Partizana.

– Širina na našoj strani, košarka na njihovoj, iako smo sada u Beogradu igrali bolje nego kod kuće što je meni nepojmljivo. Navijači, Željko Obradović… Volio bih i ja da ih vidim na fajnal-foru i to bih rekao da ne igraju protiv nas. Vidjećemo, peta utakmica, sve je moguće i ko bude spremniji i mentalno, to je to – istakao je Hezonja, prenosi Kurir