Haos nakon poraza od Zvezde: Rumuni se potukli poslije meča VIDEO

27.08.2021. | 09:42

Tenzija je bila ogromna, atmosfera u svlačionici Kluža nakon još jednog evropskog poraza mogla je ”da se sječe nožem”, a kada tako bude uglavnom se završi neslavno.

Svoju avanturu u kvalifikacijama za Ligu Evrope ove sezone rumunski tim obilježio je porazima od Crvene zvezde, ali i ružnim detaljem koji se desio nakon meča.
Dok su srpski i rumunski novinari u hodniku stadiona čekali konferencije Dejana Stankovića i Marijuša Šumudike, nastao je ozbiljan incident. Po jednoj verziji priče – potukli su se jedan od igrača Kluža i neko od članova stručnog štaba.
Druga verzija, koju prenosi i portal ”sport.ro” kaže da su učesnici tuče bili advokat Joan Ivasku i Viorel Bonkoi, fizioterapeut rumunskog šampiona. Nije poznato zbog čega su se oni potukli.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=EnlrskK9-pg&feature=emb_title

Za sada znamo da je u gužvi koja je nastala u stadionskoj prostoriji između svlačionica i sale za konferenciji učestvovalo više osoba, od kojih su mnoge bile u službenoj odjeći. Koškanje koje je nastalo morali su da prekinu članovi obezbjeđenja, a na snimku rumunskih kolega možete vidjeti kako je to izgledalo.
Po njihovim tekstovima od sinoć, u jednom trenutku čuje se i rečenica ”Molim te, ne udaraj više!”
Na konferenciji koja je uslijedila Dejan Stanković se zahvalio domaćinima na prijatnom dočeku, dok Marijuš Šumudika ovaj incident uopšte nije želio da komentariše. On je izjavio kako nije bio na licu mjesta, pa zbog toga ne zna šta se dešavalo u sukobu.