Gradonačelnik Nikšića oduševljen: Velika radost susreta sa našim Novakom pod Ostrogom

21.01.2022. | 18:44

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević se pod Ostrogom sreo sa najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem, počasnim građaninom Nikšića.

“Ovih dana planiram da obavim veliki broj razgovora sa građanima Nikšića…Počeo sam od počasnog. Velika radost susreta sa našim Novakom pod Ostrogom” napisao je Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

Podsjetimo, Skupština opštine Nikšić proglasila 10. septembra prošle godine najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića počasnim građaninom Nikšića, a tom prilikom je gradonačelnik Nikšića kazao:

“U tom ratu kad smo oslobođeni od Turaka učestvovali su i Đokovićevi preci. To se dešavalo negde upravo ovih dana, pa zato baš na današnji dan i donosimo ovu odluku. Zaista mi je zadovoljstvo što se ovaj predlog našao na današnjoj sednici, biće mi još više zadovoljstvo ukoliko ga prihvatite i usvojite. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Novaku Đokoviću za sve ove godine njegove karijere do sada u kojima je pružao ovom narodu, ne samo Nikšićanima već i građanima u čitavom regionu, utjehu i radost onda kada utjehu i radost sa mnogih drugih adresa nisu mogli dobiti” kazao je Kovačević.