Emotivno na Marakani: Zvezda i Vojvodina se oprostile od Mihajlovića VIDEO

04.02.2023. | 17:01

Poklonio mu se Rim, stajala je mirno Đenova i Bolonja, red je bio da Beograd posljednji put apludira Siniši Mihajloviću. Crvena zvezda se zajedno sa Voojvodinom oprostila od legendarnog srpskog asa.

Ni pasje vrijeme u Beogradu, temperatura blizu nule uz jak vjetar, nije spriječila blizu 12 hiljada ljudi da dođu u Ljutice Bogdana i oproste se odnedavno preminulog Mihajlovića.
Sve je počelo performansom plesačica na centru igrališta, dok su na velikom semaforu išli vanserijjski potezi Siniše Mihajlovića u crveno-bijelom dresu. Gol protiv Bajerna, onaj centaršut protiv Bajerna, pogodak u Sofiji u sudaru sa Sampdorijom. Dok su trajli vrlo emotivni trenuci niko na stadionu Rajko Mitić nije želio da sjedi.
Dobio je Mihajlović posvetu i sa sjeverne tribine, koju je zatim prihvatio cijeli stadion, uz stihove: „Delije, Delije, ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas“.

Stigli su u Beograd i naslkednici bombardera iz Borova Sela, Nikolas i Dušan. Oni su iz ruku Svetozara Mijailovića i Dragomira Zbiljića dobili poklone dva kluba. Bio je tu i Dragiša Binić, predstavnik čuvene generacije iz Barija, zatim Mihajlovićev kum Miroslav Tanjga.
Igrači dva kluba izašli su na teren u specijlnim dresovima, podignutih kragni….