Drugi najbolji strijelac u Italiji: Vlahović sa dva gola “srušio” Leće VIDEO

22.01.2024. | 07:24

Nastavlja se teror Dušana Vlahovića u Seriji A – srpski napadač postigao je deseti gol u tekućoj sezoni i “načeo” Leće na gostujućem terenu! Ubojiti srpski napadač upisao se u strijelce u 60. minutu, nakon što je sjajno ispratio akciju svojih saigrača i prelijepim volej udarcem uspio da pogodi mrežu iza Vladimira Falkonea. Bio je to samo nastavak Vlahovićeve serije jer je u prethodnom kolu dva puta matirao Sasuolo.

Majstoriji srpskog fudbalera prethodnio je pokušaj Kenana Jildiza, koji je povukao kontru Juventusa i oprobao udarac, ali nedovoljno precizno. Njegov šut uspio je da zaustavi Falkone. Golman Lećea odbio je loptu i sada je utisak da je mogao i bolje da reaguje, barem da je skloni od Andree Kambijasa koji joj je u tim trenucima bio najbliži. Mladi fudbaler tima iz Torina nije oklijevao, odmah je centrirao na drugu stativu i tamo pronašao Vlahovića, koji je izveo fantastičan udarac.

Žiruom na drugom mjestu liste strijelaca, a srpskom i francuskom napadaču već je dobrano pobjegao Lautaro Martinez koji ima 18 pogodaka. Ta tabela manje je bitna od one na kojoj su klubovi, a Juventus ozbiljno prijeti Interu od kojeg sada ima više bodova, ali i više odigranih mečeva.