Đoković slavio sa legendama fudbala: Isplivao snimak sa žurke VIDEO

12.07.2021. | 14:42

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ispisao je istoriju svojim 20. Grend slem peharom i svojim šestim Vimbldonom. Poslije meča, Novak je otišao na Vembli, gdje je gledao meč u društvu svojih italijanskih prijatelja, među kojima je bio Mark Stilitano, ali i nekih fudbalskih legendi.

Na Instagramu je procurio i snimak iz VIP dijela Vemblija, gdje je Novak imao priliku da se opusti i da proslavi svoju titulu sa Vimbldona, ali i da se raduje uspjehu Italijana na Euru, jer je pred meč rekao da će navijati za Italiju jer mu je ta zemlja draga i tu ima mnogo prijatelja.
Interesantno je da se Novak vidi i u društvu Zvonimira Bobana, legendarnog hrvatskog fudbalera, koji je sada na čelu UEFA na funkciji šefa fudbala.
Društvu je za stolom svirala i muzika, a nakon pjesme “Stand by me” Novak je oduševljeno skočio i pozdravio Robija Kina, koji je bio pored njega, a uslijedili su i aplauzi svih drugih za stolom.

Sa Novakom je za stolom bio i legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, a interesantno je da su svi za stolom Novaku posvetili pjesmu Tine Tarner “You simply the best”.
Pored Bobana i Robija Kina tu su još bili i Luis Figo, Dejvid Bekam, ali i britanski premijer Boris Džonson. Novak se tom prilikom i fotografisao sa Bekamom i Džonsonom.