Đoković prvi put o „otkazima“: „O nekim stvarima ne mogu da govorim“

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, prvi put je govorio o sponzorskim ugovorima koji su mu otkazani poslije dramatičnih događaja u Australiji na početku godine.

Đoković je ostao bez ugovora sa francuskim proizvođačem automobila i softverskom kompanijom iz Amerike.
Đoković je za Sport klub rekao da o nekim stvarima ne može da govori prije nego što ne izađu zvanična saopštenja za javnost.

„Glavni sponzori su ostali uz mene i na tome sam im zahvalan, ali neke sponzorske ugovore više nemam. To je sve što mogu da kažem, ne mogu da ocjenjujem i procjenjujem da li je neko trebalo da me napusti ili ostane uz mene. Mnogo je faktora koji utiču na to“, rekao je Đoković.

Novak je istakao da mu je drago što su proizvođači sportske opreme ostali uz njega, iako su, kako navodi, bili pod velikim pritiskom.
„Oni su razumjeli čitavu situaciju i sve što se dešavalo. Kao njihov globalni ambasador, bio sam im bitan. Nisu bili u lakoj poziciji. Rekli su nam da je bilo dosta i pritisaka, i od medija i od klijenata nekih koji možda nisu bili saglasni sa time da ja ostanem. Uvijek ima izazova, ali mislim da su napravili dobru odluku i zahvalan sam im na tome“, istakao je Đoković.

 

 

Ostavite komentar: