Đoković na udaru američkog novinara: Dokle će ići šou ovog klovna? FOTO

08.03.2022. | 12:46

Novak Đoković nalazi se u glavnom žrijebu Indijan Velsa, iako je 99,9 odsto sigurno da neće nastupiti na tom turniru pošto nije vakcinisan, što je uslov za ulazak stranog državljanina na teritoriju SAD.

Đoković je još tokom turnira u Dubaiju nagovijestio da neće igrati na američkoj turneji, ali se prijavio za Indijan Vels i Majami, ako u međuvremenu dođe do promjena pravila, što se već dešava u mnogim zemljama sveta.

Tako je jedan od najpoznatijih teniskih novinara Riki Dajmon žestoko “udario” na Novaka Đokovića samo zato što je i dalje prijavljen za turnir!?

“Kao da Novaku Đokoviću treba još lošeg PR-a, to što se nije povukao sa Indijan Velsa prije žreba nije svakako za pohvalu. Dokle će se šou ovog klovna nastaviti?”, napisao je Dajmon na svom Tviteru i time doveo do burnih reakcija navijača srpskog tenisera, prenosi Mondo.rs.

Mnogi su mu, kao da to i treba objašnjavati, poručili da je to Đokovićevo pravo, ali izgleda da svakakve sitnice mogu da se zamjere srpskom teniseru.

Da stvar bude još besmislenija, Đoković je na zvaničnom sajtu Indijan Velsa i dalje upisan kao jedan od učesnika, nisu ga isključili ni sa žrijeba, ali su organizatori već stavili njegov lik na zid sa teniserima koji će im “nedostajati ove godine”, što je jasna potvrda da ga nećemo videti u SAD