Đoković na turnir u Beogradu dovodi elitu

22.03.2021. | 21:09

Organizatori povratničkog teniskog turnira u Beogradu su objavili kompletan spisak takmičara koje predvodi Novak Đoković.

Turnir će se igrati od 19. do 25. aprila, a uz najboljeg tenisera svijeta listu velikih imena upotpunjavaju Dominik Tim, Mateo Beretini, Gael Monfis, Sten Vavrinka, Borna Ćorić, Dušan Lajović i Aslan Karacev.

Upravo je poslednjepomenuti igrač, „rusko tajno oružje“ finalni nosilac, a uz navedene tenisere u Beogradu će se takmičiti Filip Krajinović, Marton Fucovič, Džon Milman, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Aljaž Bedene, Johišito Nišioka, Stefano Travalja, Jirži Veseli, Fernando Verdasko, Pablo Kuevas.

Organizatori su predvidjeli i jednu specijalnu pozivnicu, a spekuliše se da bi dobitnik mogao da bude Marko Đoković.

Kako se ističe, turnir serije 250 u Beogradu igra se iste nedjelje kada i turnir serije 500 u Barseloni, a prestonica Srbije će imati priliku da vidi pravi teniski krem, s obzirom na to da će na beogradskom turniru nastupiti četiri igrača iz prvih 15, prenosi “Sputnik“.

Naravno, glavno lice turnira će biti Novak Đoković, najbolji teniser svijeta i rekorder po broju nedjelja na vrhu ATP liste.

O turniru u Beogradu nedavno je za Sputnjik sport govorio Srđan Đoković.