Dino Rađa stao u Đokovićevu zaštitu

24.06.2020. | 12:51

Čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što su četvorica tenisera zaraženi virusom korona, među njima i srpski as, a turnir Adria Tour otkazan.

Najbolji teniser svijeta dašao se na udaru mnobrojnih kritika kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na virus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaraženi i Novak Đoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktror Troicki, nakon čeka je i otkazan Adria Tour.

– Nevjerovatna je količina sr…po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po…ati. Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar dio sezone. I naravno, budi dobar pojedi g….Јe li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici – napisao je Rađa na Fejsbuk profilu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=590916164893109&id=179732212678175

 

On je dodao da bi poređenja radi trebalo pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd.

– Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s…. po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili – poručio je Rađa.

 

Izvor.(RTRS)