Ćiro uz Novaka: Nisu smjeli da ga maltretiraju i drže kao kriminalca VIDEO

16.01.2022. | 15:55

Nekadašnji selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije i poznati trener Miroslav Ćiro Blažević je nakon deportacije Novaka Đokovića iz Australije izjavio da je srpski teniser najveći sportista planete.

Blažević je rekao da su njegovi rezultati takvi da ih ništa ne može zasjeniti, i da je Novak Đoković najveći sportista na planeti.

– Njemu je uskraćeno nešto, zbog čega je meni izuzetno žao, pošto je trebao deseti put da osvoji ovaj turnir i da dobije bistu, takav je običaj. Eto uskratili su mu je – rekao je Blažević.

On smatra da se sve moglo završiti na elegantniji način, i da nisu smjeli da maltretiraju Novaka Đokovića.

 

– Ja nisam za privilegije, ovo su oni uradili u jednoj konfuziji. Jedan kaže može, drugi ne može. Australija kao jedna uređena zemlja za mene to više nije, ispucali su svoj kredibilitet upravo u ovoj konfuziji. Da oni njega drže kao nekog kriminalca – ističe Blažević.

– Ja njega obožavam, on ne samo da je veliki sportista nego je i veliki čovjek. Ja njega ne poznajem, ali sam uvijek želio da mu stisnem ruku. On je jedan sportista koji nema nikakvih predrasuda, što je vrlo važno. Mi sportisti smo tu da gradimo mostove – zaključuje Blažević.