Bez Grobara na 171. vječitom derbiju: “Bojkot traje”

18.12.2023. | 21:37

Navijači Partizana oglasili su se povodom predstojećeg 171. vječitog derbija.

Grobari su otklonili sve dileme, da li će se u srijedu naći na južnoj tribini stadiona Partizana.
“Bojkot traje
S obzirom da se odloženi 171. vječiti derbi igra u srijedu, a da ponovo kolaju razne priče i spekulacije oko toga da li se Grobari pojavljuju na stadionu, vrijeme je da se sve te kafanske priče opovrgnu i stavi tačka na njih.
Karte za Jug su puštene u slobodnu prodaju, ali još jednom apelujemo na sve da ih ne kupuju, jer je više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci! Jedan derbi ne smije da bude razlog da se odustane od borbe za bolje dane kluba, koja je mnogo dublja i teža.
Od početka bojkota apsolutno ništa se nije promijenilo, Vazura i pijuni su i dalje tu gdje jesu, stadion se i dalje raspada, omladinska škola propada, Teleoptik i dalje prokišnjava, dugovi su toliki da je normalno funkcionisanje kluba svakog dana dovedeno u pitanje a na sve to su uspjeli da nam podijele i sportsko društvo i da nam zbog ličnih interesa unesu nemire i u druge sekcije. Igrači i radna zajednica nemaju redovna primanja pa je u skladu s tim još i dobro što smo u ovom periodu godine i dalje, koliko toliko, još uvijek konkurenti za prvo mjesto.
Ujedno, velike utakmice su i one na kojima se naše odsustvo najviše osjeća, pa samim tim i bojkot ima najveći efekat baš na ovakvim utakmicama!
Sada se pokazuje svjest i odlučnost! Sada pokazujemo da li nam je zaista bitna borba za nešto više i bolje, a to ne smije da nam slomi želja za derbijem, nezrelost i ne razmišljanje na duge staze – stoji u saopštenju Južne tribine.

Oznake: Bojkot, Derbi, Grobari