Atmosfera u Bajernu nije nimalo dobra: Umalo izbila velika tuča na treningu VIDEO

20.04.2022. | 10:15

Atmosfera u Bajernu nije nimalo dobra, tako da je umalo došlo do fizičkog sukoba dvojice važnih igrača.

Prethodnih nekoliko mjeseci nije bilo idilično u Bajernu iz Minhena pošto su mnoge zvijezde ljute na rukovodstvo ili na trenera Julijana Nagelsmana. To se osjetilo i kroz rezultate, Bajern je šokantno eliminisan već u četvrtfinalu Lige šampiona i to protiv Viljareala, a čini se da će tek ljeto biti burno…

Sada stiže snimak sa treninga Bajerna na kome se vidi da su igrači možda i previše osjetljivi poslije svih dešavanja, tako da je bilo varnica, za novu muku Hasana Salihamidžića, Olivera Kana i naravno Julijana Nagelsmana, prenosi Mondo.

Sve se dešava uoči derbija sa Borusijom iz Dortmunda, u kome Bajern može da dođe do šampionske titule, međutim atmosfera nimalo nije dobra. Kamere su “ulovile” sukob dvojice važnih igrača, a nije poznato šta je prethodilo njihovoj raspravi na treningu pošto se klub nije oglašavao u međuvremenu.

Do varnica je došlo između Liroja Sanea i Niklasa Zilea, koji inače od ljeta postaje igrač Dortmunda, pa je na kraju morao da interveniše Džamal Musijala kako bi smirio napetu situaciju između njih.

Pogledajte!