Amerikanac brutalno proziva svoju državu: Zatucane marionete prave grešku sa Novakom

22.07.2022. | 09:01

Novak Đoković se nada da bi mogao ipak da igra na turnirima u Americi iako nije vakcinisan, a za to vrijeme mnogi Amerikanci staju na njegovu stranu i žestoko napadaju svoju državu.

Najnoviji na toj listi je bivši bejzbol igrač Kris Mano koji nije birao riječi kada se obraćao organizatorima US opena. Ne može ni sam da vjeruje šta se dešava.

“Ove zatucane marionete sa US opena ne shvataju da spuštaju legitimitet sopstvenog turnira. Na taj način će budući ‘pobjednik’ izgledati kao neko ko je samo tu zauzeo mjesto nekome, pošto je glavnom favoritu i najboljem igraču zabranjeno da se takmiči. Neka pojedu sami sebe”, naveo je on, prenosi “Mondo.rs“.

Na strani Srbina su mnogi, dvojica senatora su se javila među prvima, pa se oglasio Ričard Grenel, potom i Džon Mekinro, a onda je pokrenuta i peticija da se Novaku dozvoli da igra u Njujorku.

“Bajden brani Đokoviću da uđe u Ameriku i da igra na US openu, a u isto vrijeme dozvoljava milionima nevakcinisanih migranata da prelaze granicu. Hej Džo, šta je još jedna nevakcinisana osoba?”, upitao je Dru Springer, senator države Teksas.

Dok se Đoković i navijači nadaju da bi stvari mogle da se promijene u predstojećem periodu, njegov trener Goran Ivanišević nije optimista.

“Teško da će igrati na US openu. Veći sam optimista da će meni direktor Tomislav Poljak dati specijalnu pozivnicu i da ću osvojiti turnir u Umagu, nego da će njega pustiti u Njujork. Oni su kao država zatvoreni za nevakcinisane, ne može da uđe u zemlju. Turnir kao turnir nema problem sa njim”, jasan je Ivanišević.