Alakaraz pecnuo Đokovića pred turnir u Astani: Nadal je najbolji teniser svih vremena

04.10.2022. | 11:01

Karlos Alkaraz ponosan je na činjenicu da su dva Španca na samom vrhu ATP liste.

Alkaraz je u ponedjeljak započeo četvrtu nedelju kao broj jedan, a iskusni Rafael Nadal na najnovijoj listi nalazi se na drugom mjestu.

“Dva Španca na vrhu rang liste! Ponosan sam što dijelim ovaj trenutak sa Rafaelom Nadolom, najboljim igračem svih vremena! Idemo”, poručio je Alkaraz.

Njegova objava nije se dopala fanovima Novaka Đokovića. Ponovo je pokrenuta čuvena debata o to me ko je najbolji teniser svih vremena.

Đoković ima bolji međusobni skor protiv Nadala, najviše nedjelja provedenih na prvom mjestu, najviše Masters titula, ali Rafine pristalice se čvrsto drže za činjenicu da je Španac trenutno rekorder po broju osvojenig Grend slem trofeja, ima ih 22, jedan više od Đokovića.

Izjava mladog španskog asa zanimljiva je uvertira za turnir u Astani, na kom učestvuje zajedno sa Novakom. Ljubitelji tenisa se nadaju da će u finalu turnira u Astani vidjeti okršaj Srbina i novog svetskog broja jedan, a Noletovi navijači čvrsto vjeruju da će naš as na terenu adekvatno odgovoriti Špancu na ovu provokaciju.