Uhapšen učenik: Udario druga stolicom, pa ga izbo nožem

Policajci iz policijske stanice Stari grad uhapsili su Ž. Š. (16) učenika prvog razreda Trgovačke škole u Beogradu neposredno nakon što je nožem napao i povrijedio M. K. (17) takođe đaka te školske ustanove

Svađa dvojice učenika dogodila se danas oko podne u prostorijama ove škole u Hilandarskoj ulici nakon čega je Ž. Š. udario druga stolicom, a onda izvadio nož i izbo ga, piše Informer.

Prema saznanjima ovog portala, incident su prvi primijetili drugi učenici koji su u pomoć pozvali dežurnog školskog policajca.

,,Policajac je odmah intervenisao i na mjestu sukoba zatekao krvavog M. K. koji je bio svjestan i komunikativan. Uplašeni tinejdžer mu je ispričao ko ga je i zbog čega napao nakon čega je usijledila poter”, kaže izvor Informera upoznat sa ovim slučajem.

U međuvremenu jedan od profesora je pozvao Hitnu pomoć koja je povrijeđenog M. K. u svjesnom i komunikativnom stanju prevezla u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gdje su mu konstatovane povrede i ukazana prva pomoć.

Napadača uhapsio školski policajac

Za to vrijeme školski policajac je u saradnji sa kolegama iz policijske stanice Stari grad uhapsio napadača i to u Balkanskoj ulici.

Uhapšeni mladić nije pružao otpor prilikom hapšenja nakon čega je priveden u policijsku stanicu. Motiv i ostali detalji napada i dalje se utvrđuju.

Ostavite komentar: