Ubici majke sedmoro djece 10 godina robije! Pretukao suprugu, pa je zadavio golim rukama

Presudom Višeg suda u Zrenjaninu, pedesetčetvorogodišnji Safet Stan iz Idvora, osuđen je na desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva svoje devetnaest godina mlađe, nevjenčane supruge, Violete Neda iz sela Torak, u opštini Žitište, nedaleko od Zrenjanina.

Nezadovoljno visinom zatvorske kazne, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, najavilo je žalbu na presudu, uz predlog da se okrivljeni Safet Stan, strože kazni, pišu Novosti.

On je 29. avgusta prošle godine, u porodičnoj kući u Begejskoj ulici u Torku, poslije kraće svađe, fizički napao suprugu Violetu i zadao joj više udaraca po glavi i tijelu, a zatim je brutalno zadavio.

Kako je neposredno nakon tragedije ispričao brat pokojne Violete, Tibi Neda, on je sa sestrom i zetom Safetom sjedio u njihovoj kući, pio pivo i ništa nije navodilo na zločin.

Oko ponoći, prema izjavi njene majke, Violeta je nazvala telefonom i rekla da je Safet grub prema njoj, da psuje i prijeti joj i da zove policiju, ali se majka u panici nije snašla i kada je uz pomoć svoje snajke obavjestila policiju, bilo je kasno.

Safet i Violeta, koja je u prvom braku imala sedmoro djece, koja žive sa ocem u Idvoru, radili su kao sezonski radnici nisu imali zajedničku djecu, ni redovna primanja.

Ostavite komentar: