Tužna sudbina pretučene žene: Pobjegla od muža nasilnika, a dečko joj presudio batinama

Bojan Manojlović (46), koji je osumnjičen da je batinama ubio partnerku Andreu Kocić (35) danas će iznijeti odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Jagodini, a nesrećna žena, koja je bila majka petoro djece, trpila je nasilje i u prvom braku.

“Ona se razvodila od supruga sa kojim ima petoro djece. On ju je zlostavljao, trpila je nasilje non stop. S ovim nije bila dugo, ali je on poznat kao problematičan, valjda se i drogira. Čuli smo da ju je tukao dok nije umrla”, rekle su komšije nesrećne žene.

Dodali su da joj je prvi suprug D. K. kamenorezac i da se za njega udala kada je imala 17 godina.

“Udala se sa 17 godina. Njen prvi suprug je kamenorezac. Lijepo su živjeli… Ona je sa 17 godina rodila prvo dijete, međutim, imali su nesuglasice i rastali se. Sada smo je vidjeli sa Bojanom, svima nam je bilo čudno, kako je ona završila sa njim. Ona je bila divna i nasmijana, a on… problem”, rekle su komšije.

Podsjetimo, Bojan Manojlović (46) uhapšen je juče pod sumnjom da je nasmrt pretukao partnerku Andreu Kocić (35) majku petoro djece.

Kako je pisao “Telegraf.rs” on je mirno sačekao policiju i predao se.

Inače, Andrea Kocić ga nije prijavljivala za nasilje.

Obdukcija ubijene žena je završena, ali u tužilaštvo još nije stigla.

Sumnja se da je nesrećna žena izdahnula nakon silnih povreda i preloma na tijelu, ali i da je imala unutrašnje krvarenje.

Nesrećna žena juče je bila kod njega u stanu.

Prema riječima komšija, iz stana se čula buka i zato su pozvali policiju.

Ostavite komentar: