Stravična ispovijest Danijele, samohrane majke: Muž ju nožem ubadao u stomak dok je bila trudna

21.04.2024. | 14:09

Nesreća nikad ne ide sama. To najbolje zna Danijela Krivokuća. Ona je samohrana majka petoro djece, od rođenja ima problema sa epilepsijom, a iza sebe je ostavila stravično psihičko i fizičko nasilje koje trpela od muža.

Dok je bila trudna, suprug koji je bio psihički bolesnik, nožem je nasrnuo na nju, ubadavši je u predjelu stomaka i vrata. Nakon operacije, bila je u komi 72 sata, ona je preživjela, ali je izgubila bebu.

– Zaboravili smo taj zadnji moment. Bio je psihički bolesnik, a pritom poslije toga je počeo naglo da pije. Uz taj alkohol je išlo i nasilje u porodici. Često je dolazila policija. Intervenisala dva puta je ležao u zatvoru zbog prekršenog zabrana prilaska meni. Tog jutra je došao, popio lijekove, sve što je imao kod sebe. Naravno, pritom, već je preko noći pio alkohol. Uzeo nož, izbušio me u predjelu stomaka i vrata. Bila sam u drugom stanju. Ja se sjećam samo prvog uboda u stomak i više se ne sjećam ničega. 72 sata poslije operacije sam provela u komi. Eto, dragi Bog je me vratio. Oporavila sam se i nastavila život tu gdje smo stali – kaže Danijela Krivokuća i dodaje:

– Znam da je bila djevojčica, to su mi je rekli i to je me mnogo boljelo. Jovanu sam rodila igrom slučaja, ona je vanbračno dijete. Sa njom sam samo nadoknadila ono što sam izgubila. Kako sam ih četvoro gajila, gajiću i nju. Jer ona je samo nama popunila taj prostor, taj nedostatak koji smo izgubili – kaže Danijela.

Danijela ima dijagnozu epilepsije trećeg stepena, ali se, kako kaže, trudi da svoju bolest kontroliše.

Kuća u kojoj živi sa svojom djecom u katastrofalnom je stanju, a prije svega je moralo da se riješi pitanje kanalizacije.

– U dosta je lošem stanju, u kuću mora da se ulaže – ispričala je nedavno za “Prva TV”.

Svi problemi u kući, vlaga, neupotrebljivo kupatilo, koje je mrzlo pola godine, riješeni su novom fasadom, stolarijom i olucima zahvaljujući humanitarnoj emisiji sa “Tamarom u akciji”.

Danijela i njena djeca sada imaju bolje uslove za život, i veću nadu za bolje sutra.