Šokantno! Braća se potukla sa sakupljačima sirovina na groblju i to na Zadušnice

Jova D. (46) i njegov brat Žarko (44) napadnuti su prekujuče, na Zadušnice, u selu Jablanica kod Kruševca na lokalnom groblju koje održavaju, kad su se navodno sukobili sa sakupljačima sekundarnih sirovina S. V. (27) i S. V. (13).

“Jova i Žarko su kao i svakog dana održavali groblje, a u jednom momentu su primijetili sakupljače sirovina iz drugog mjesta. Rekli su im da su Zadušnice i da pokupe sve što su do tog trenutka našli i idu, jer su oni odgovorni za groblje i održavaju ga. Međutim, S. V. i maloljetnik su se pobunili, počeli su da se svađaju, a na kraju i tuku. U obračunu su braća izvukla deblji kraj, a Jovo se popodne javio u kruševačku bolnicu”, pričaju mještani Jablanice.

Tamo su mu konstatovane teške povrede, pa je s hematomom na mozgu prebačen u KC Niš, dodaju mještani i navode da je u tom momentu na groblju bilo mnogo ljudi. Kako kažu, iznenađeni su incidentom jer braću Jovu i Žarka svi u selu vole i poštuju.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je obavještena o ovom događaju, a jedna patrola je čak i intervenisala na groblju.

Ostavite komentar: