Slomili mu nos i zube: Sin bivšeg fudbalera Zvezde brutalno pretučen

Teško nasilje se dogodilo u osnovnoj školi “Dr Jovan Cvijić” u Smederevu kada je brutalno pretučen sin Predraga Sikimića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Učenik osmog razreda, pretučen je u blizini škole prije nekoliko dana, kako saznaje Blic.

Do napada je došlo na prevaru kada ga je jedan od školskih drugova pozvao da dođe iza zgrade.

Sina fudbalera Zvezde su tada dočekala dva sedmaka i jedan srednjoškolac i poslije kratke rasprave ga brutalno pretukli.

On je kao posljedice zadobio povredu nosa, polomljena su mu dva zuba, a zbog povreda završio je na VMA.

Sve je počelo kada su dječaci vrijeđali njegovu majku koja predaje u pomenutoj školi.

“Moja supruga radi u toj školi, predaje fizičko. Da se razumijemo, ja školu ne krivim, to je dobra škola, gdje moj mlađi sin ide u peti razred, a stariji u osmi. Napad se desio na 30 metara od škole, u blizini banke. Zapravo, bilo je tu dosta statista koji su stajali pored zgrade, jedno njih 13 do 15, ali su samo njih trojica maltretirala mog sina”, istakao je Sikimić za Blic.

On je potom objasnio detalje pomenutog događaja.

“Odatle sve i počinje. Jedan od njjih je pretodno prokomentarisao i mom sinu rekao ružnu stvar o njegovoj majci, mojoj supruzi, i to je moje dijete čulo. Prenijeto im je dalje da se to mom sinu nije dopalo, da ga je pogodilo i tada su očigledno odlučili da ga napadnu”, objasnio je Sikimić.

Kako dodaje, njegov sin N. S. je krenuo u školu oko 14 časova, kada ga je susreo drug i rekao mu da dođe iza zgrade, nagovijestio mu je da tu ima još dječaka, ali da je “sve sređeno”.

“Moj sin je bez ikakve slutnje da će se dogoditi tako nešto krenuo iza te zgrade. Došao je, krenuli su razgovori nekoliko minuta i onda je počelo maltretiranje. U jednom momentu dječak sedmog razreda udara dva puta mog sina, i to ozbiljno, to je inače učenik moje supruge. Zatim prilazi još jedan, i pokušava da ga udari ali moj si se odbranio, da bi na kraju prišao jedan srednjoškolac, dakle treći, i udara ga tri ili četiri puta. Poslije toga moje dijete izlazi na šetalište, krvavo, nailazi na profesora koji ga odvodi u školu”, kaže on.

Kako dodaje iz škole su ga pozvali i obavijestili o nasilju koje je njegov sin doživio.

“Išli smo u Hitnu, u Urgentni, kod inspektora i sada čekamo da sljedeće nedjelje tužilaštvo uradi svoj dio posla” priča Sikimić.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je obavila uviđaj na mjestu tuče, a istraga će pokazati da li su u tuči korišćeni neki metalni predmeti, obzirom da je dijete teže povrijeđeno.

Ostavite komentar: