Policija prekinula rođendansku žurku: Četiri mladića osumnjičena za silovanje djevojke

Četvorica Nišlija uhapšena su zbog sumnje da su noćas silovala osamnaestogodišnju djevojku, državljanku Amerike i Srbije.

Kako saznaju mediji, slobode su lišeni M.C. (21), S.C. (22), V.J. (24) i M.C. (21).

Do navodnog silovanja došlo je na rođendanskoj žurci u naselju Vlase kome su prisustvovale još dvije djevojke i četiri muškarca.

“Organe gonjenja je oko 1.45 sati pozvala majka koja je kazala da joj se ćerka požalila da je imala neželjene seksualne odnose na rođendanu, pa su momci koji su bili na slavlju i koje je ona označila kao izvršioce, privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati”, navode mediji.

Osumnjičeni mladići su negirali silovanje.

Za sada osim djevojčine izjave, nema drugih dokaza da je do silovanja zaista došlo, pa je u toku prikupljanje svih informacija i dokaza radi rasvetljavanja šta se zaista desilo na rođendanskoj žurci.

“Zbog sumnje da su izvršili obljubu nad ženskom osobom, po nalogu VJT u Nišu određeno je zadržavanje četvorici osumnjičenih koji će u zakonskom roku biti saslušani u tužilaštvu povodom svih okolnosti prijavljenog događaja”, saopštio je Borislav Radonjić, portparol VJT, prenosi Telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama, svi akteri događaja su konzumirali veću količinu alkohola na žurci.

Ostavite komentar: