Opisao detalje užasa! Ukinut pritvor vozaču kamiona koji je usmrtio djevojčicu (11)

M. M. (38), vozač kamiona koji je usmrtio djevojčicu (11) na Novom Beogradu, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Kako se saznaje, M.M. je rekao da nije kriv za djelo koje mu se stavlja na teret, a pritvor mu je ukinut.

M.M. je uhapšen prije dva dana, odmah nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila prije dva dana oko 16 časova. Na licu mjesta mu je urađen alko test i droga test i ona oba je bio negativan.

Kamion je poslat na vještačenje, a on je u policiji, nakon privođenja izjavio da je djevojčica istrčala iza autobusa koji je bio na stanici.

“Vozio sam srednjom kolovoznom trakom, kada je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala djevojčica koju sam udario prednjim dijelom vozila i oborio na kolovoz”, rekao je M.M.

On se tereti da je u Novom Beogradu u Ulici dr. Ivana Ribara, van obilježenog pješačkog prelaza, kamionom udario jedanaestogodišnje dijete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta. Osumnjičenom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ostavite komentar: