Oglasio se gradonačelnik Novog Sada o tragediji u Petrovaradinu

02.03.2024. | 20:12

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oglasio se večeras o tragediji koja se dogodila u Petrovaradinu, nakon što su u porodičnoj kući pronađena tijela djece starosti 3 i 1, za koju se sumnja da su ih ubili roditelji, a zatim izvršili samoubistvo.

„Kao čovjek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu juče ugašena četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile adekvatne“, napisao je gradonačelnik na svom Instagram nalogu.

On je izrazio saučešće familiji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale porodice u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti. Apelovao je i na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa ovim događajem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Podsjetimo, bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga je ubio sopstvenu djecu.

„Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt dva muška djeteta 2020. i 20003. godište“, navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj.

Tijela dva dječaka, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u porodičnoj kući u Petrovaradinu,a kako je do ove tragedije došlo još uvijek nije poznato.