Objavljen snimak brutalne tuče: Muškarcu slomili nogu na dva mjesta

Snimak tuče koja se desila u Šapcu usred bijela dana pojavila se u medijima i na društvenim mrežama. Kako se vidi na snimku sigurnosne kamere, dramatična scena u centru grada desila se u 15.35 sati.

Na snimku se vide najprije dvojica muškaraca ispred lokala, koji čekaju trećeg. Treći muškarac se pojavljuje pola minuta kasnije i dvojica odlaze. Za samo nekoliko sekundi, okreću se i počinju da udaraju muškarca sa kojim su se prethodno pozdravili. On se najprije brani dok ga truku rukama i nogama. Potom pokušava da pobjegne, ali pada i batine se nastavljaju i dok leži.

Muškarac se u jednom momentu pridiže, ali ubrzo udara licem o beton zbog nasrtaja s sleđa. Ubrzo potom mlađi muškarac istrčava, kako se čini, iz lokala ili prolaza pored, i obara svu trojicu, od kojih je jedan već sjedio na asfaltu.

Upravo tada povrijeđeni muškarac pokušava da se pridigne, ali ne uspijeva. Kako su iz Policijske uprave Šabac rekli za Telegraf.rs, u tuči je zadobio teške tjelesne povrede – prelom potkoljenice na dva mjesta.

Na snimku se vidi i veliki broj okupljenih, uznemirenih fizičkim obračunom. Neki od njih pokušavaju da pomognu povrijeđenom muškarcu da ustane, ali on sam odustaje.

Pojavio se još jedan snimak iz drugog ugla na kom se vidi mlađi muškarac koji je prethodno stao u odbranu pretučenog. Kako nezvanično javlja Telegraf.rs, riječ je o sinovcu žrtve. Na tom snimku se vidi da sukob i dalje traje, ali ovoga puta sa nekoliko posrednika koji su se trudili da muškarce razdvoje.

Prije nego što su snimak objavile Podrinske, saopšteno je da su pripadnici policije u Šapcu uhapsili V. M. (41) i M. S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda, te da se sumnja da su oni, 31. decembra 2020. godine u popodnevnim časovima ispred jednog lokala u Šapcu, fizički napali i zadali više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tela četrdesetšestogodišnjem muškarcu, a nakon toga pobjegli sa lica mjesta.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Pritvor im je produžen do 30 dana.

Ostavite komentar: