Majka brutalno pretučene žene još u šoku: Samo nekoliko sati prije toga bila je vesela

“Moja kćerka je završila fakultet. Obrazovana je, ali na žalost životnu školu nije izučila. Zaljubila se u pogrešnog čovjeka. Nikada je u ovoj kući niko prstom nije takao i sada da doživi ovako nešto.”

Ovako je svoju ispovijest započela Slađana, majka N. V. (29) koju je u noći između 29. i 30. avgusta u selu Zablaće kod Čačka letvom krvnički pretukao suprug Goran V. (30). Poslije stravičnog događaja N. V, koja je majka četvoro djece, prebačena je sa teškim povredama u bolnicu, dok je njen suprug uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema riječima njene majke, ona se sada nalazi van životne opasnosti, piše Kurir.

Ne zna se da li će joj amputirati uvo

“Razgovarale smo normalno, mnogo joj je sada bolje. Doktor mi je pričao da je dobro, ali mu nisam vjerovala, pa joj je dao svoj telefon i pričale smo kratko. Pitala je za djecu, rekla sam joj da su troje starijih kod nas, da ne brine. Ljekar mi je rekao da ima naprsnuće rebara, brojne podlive i modrice po cijelom tijelu. Čeka je operacija, treba da joj operišu uvo koje je pokidano, ali otečena je i ne smiju sada ništa da joj rade”, rekla je žena i objasnila da se još ne zna da li će njena kćerka ostati bez uva:

“Još uvijek se ne zna da li će joj amputirati uvo ili će raditi neku plastičnu operaciju”, priča potresena majka i dodaje da će N. V. sigurno biti još u bolnici da bi mogli da isprate do kraja njeno stanje, jer se plaše da se ne pojavi neko unutrašnje krvarenje.”

Prisjećajući se kobnog dana, kaže da joj se kćerka pohvalila novom frizurom i garderobom koju će obući za svadbu.

“Samo nekoliko sati prije toga bila je vesela i nasmijana, hvalila se restoranom, slala mi je slike. Bili su veseli. Ništa nije ukazivalo da će se ovako nešto desiti. Legla sam da spavam i ujutru doživjela horor. Vidjela sam, na vijestima inicijale i znala da je moje dijete. Nisam znala ni da li je živa, ni gdje je. Telefon nije prestajao da mi zvoni, a njen je bio nedostupan. Evo do sada, dok je nisam čula nisam mogla da se smirim”, kaže ona.

Ona završila fakultet, on osnovnu školu

Kako je objasnila, ona od početka nije bila za tu vezu.

“Govorila sam joj da on nije za nju, ona je završila fakultet, a on osnovnu školu. Možda to i nije bitno, ali se po njemu vidjelo da je loš čovjek i da ona nema šta da traži sa njim. Međutim zaljubila se i vjerujem da ga je neko vrijeme voljela, ali mislim da ga se plaši. Nju je čak i svekrva Stoja pitala da li je sigurna da želi da se uda za njega… I evo već godinama trpi nasilje. Govorila sam joj da nakon prvog udarca treba da se skloni, da se preko nekih stvari nikada ne prelazi, ali je ona uvijek nalazila opravdanja da ostane. Ostavljala ga je i vraćala se”, kaže majka.

Prebio tasta i izbo ga nožem!

Goran V. ima zabranu prilaska i tastu koga je, kako je Slađana ispričala, napao na njihovom kućnom pragu prije dvije godine.

“Došao je bijesan vidjela sam ga kroz prozor. Čula sam da se svađaju. U jednom trenutku tišina, kada sam izašla vidjela sam muža da leži i jauče Goran ga je nožem ubo u nogu potom ga je udarao letvom. Ja sam ga odvojila od njega. Teretimo ga na sudu za napad jer mora da odgovara za ono što je uradio, ali kako da tražim odštetu kada se to uzima od usta mojih unučica”, kaže nemoćna žena.

Prema njenim rečima, Goran V. ne zaslužuje da izađe iz zatvora.

“Ne znam kako je nakon svega što je ranije uradio uopšte na slobodi. Sreća je da je ovog puta nije ubio, a pitanje je veliko ako izađe da li će je ostaviti u životu”, kaže Slađana.

Kako je objasnila, bitno je da joj kćerka izađe iz bolnice i da se zaposli kako bi mogla da djecu odgaji.

Ostavite komentar: