Kakav je to roditelj? Uhapšena majka koja je krvnički tukla djecu, mališani kod oca

Nakon što se na društvenim mrežama i pojedinim medijama pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi kako jedna žena iz Leskovca tuče djecu, ona je uhapšena.

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac djece, a iz te ustanove kažu da su po dobijanju prijave odmah obavijestili nadležne organe i da su djeca sada sa ocem.

Kako navode iz policije, slučaj nasilja u porodici se dogodio još 5. novembra, a on je sada u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, pišu Južne vesti.

“Odmah po dobijanju prijave iz centra, naši službenici su reagovali i uhapsili majku te djece. O daljim postupcima odlučivaće nadležno tužilaštvo”, rekli su iz policije.

Direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu Predrag Momčilović ističe da su djeca sada na sigurnom sa ocem.

“Otac djece je centar obavijestio o nasilju i dostavio snimak, koji smo mi odmah proslijedili policiji. Policija je po našoj prijavi odreagovala. Ono što je bitno za centar jeste da su djeca sa ocem na sigurnom, a o daljim postupcima odlučivaćemo nakon što dobijemo izvještaje nadležnih organa”, rekao je Momčilović.

Podsjećanja radi, na snimcima sa bebi kamera vidi se kako majka mučki udara svog sina starog 4 godine i šestogodišnju ćerku. Djeca plaču dok ona viče na njih, govoreći im “kravetino” i “govedo”.

Ostavite komentar: