Djevojčica još nije pronađena: Dječak otkrio šta su on i Teodora radili dok su ih tražili

Dječak koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa djevojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka.

On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve “ludosti”.

“Nenad je pronađen jutros u četiri sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare… Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, instagram…”, rekao je za Blic otac dječaka.

Prema nezvaničnim informacijama, poslije izvjesnog vremena, N. N. je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dječak zaspao, ona je pobjegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Nenada je primjetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko tri sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je svojim roditeljima.

“Policijska patrola u Beogradu pronašla je dječaka (15), za kojim je bila raspisana potraga kao nestalim licem. Tinejdžer nema vidljvih povreda na sebi, dobro se osjećao kada je pronađen, a doveden je u policijsku stanicu Zvezdara”, rekao je novinar TV Pink Mladen Mijatović.

Tinejdžer je zajedno sa Teodorom M. (15) iz Kostolca bio u Novom Sadu. Nakon toga, iz parka gdje je pronađen, tinejdžerka za kojom se još traga otišla je u nepoznatom pravcu.

“Maloljetnik je izjavio da je sa djevojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gdje mu je djevojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Za Teodorom je i dalje aktuelna potraga kao nestaloj osobi. Ona je iz Kostolca, a oni su se upoznali preko interneta”, rekao je on.

Ostavite komentar: