“Da te anđeli čuvaju, kad ja više ne mogu”: Potresne riječi oca tragično nastradalog dječaka (3)

Dječak (3) iz okoline Smedereva, nastradao je u utorak uveče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je teretni voz naletio na putnički automobil u kom je bio sa djedom Z. A. (50), a od mališana se tužnom porukom oprostio njegov otac D. A. na društvenoj mreži Instagram.

On je uz zajedničku fotografiju na kojoj je mališan nasmijan, napisao: “Neka ti je laka zemlja, sine moj! Da te anđeli čuvaju kad ja više ne mogu”.

Kako “Kurir” saznaje, dječak je nažalost preminuo na licu mjesta, dok je Z. A. inače, dječakov djed, teško povrijeđen.

“Velika tragedija! Jadna ta porodica, bez tog djeteta. Ko je mogao da sluti da će ovako nešto da se dogodi”, kažu žitelji sela u okolini Smedereva.

Prema njihovim riječima, djetetovi roditelji su razvedeni.

“Dječak je bio kod oca i djed ga je vraćao kući u susjedno selo, gdje živi sa majkom. Nikada nije bilo problema, i djed je uvijek vodio računa o mališanu. Šta se dogodilo te noći znaju samo oni”, kažu oni i nastavljaju: “Dijete je umrlo na mjestu, iako su pokušali da ga ožive. Djedu je pukla jetra i pitanje je da li će preživjeti”.

Podsjećanja radi, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u utorak veče, a do udesa je došlo na putnom prelazu obezbijeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom. Na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička željeznička komisija za isljeđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.

Ostavite komentar: