Da li je u pitanju nestala porodica Đokić: Pronađena tijela u blizini spaljenog automobila

Nedaleko od pronađenog zapaljenog automobila nestale porodice Đokić pronađena su i tijela, pišu beogradske Novosti.

Kako navodi Pink, tijela su prekrivena i policija još ne želi da da informaciju čija su tijela pronađena.

Podsjećamo, zapaljen automobil marke “pasat” pronađen je jutros kod mosta u naselju Tešići, prema Trnavi, desno od puta pored Morave, nedaleko od Aleksinca.

Policija je blokirala put koji vodi do mjesta na kojem je rano jutros pronađen zapaljen crni “pasat” nestale porodice Đokić za kojom se traga već šest dana!

Kako javlja “Blic” s lica mjesta, policija je na početku puta, od kojeg je dva kilometra dalje pronađen zapaljeni automobil, postavila blokadu i dalje se ne može prići.

Podsjećanja radi, nestanak Gorana Đokića (57), njege supruge Gordane (56) i kćerke Lidije (25), prijavljen je 28. septembra, a policija je u srijedu krenula u intenzivnu potragu za njima.

Goran, Gordana i njihova kćerka Lidija posljednji put su viđeni u selu Moravac gdje živi Goranova majka u ponedjeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, kako je jutros utvrđeno, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Posljednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

U tih 120 minuta se dogodila misterija.

Kako navodi Pink, utvrđeno je da su Đokići prvo išli asfaltnim putem, potom su prešli na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamere nisu poslije i prije toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu.

Ostavite komentar: