Brutalno zlostavljali i ubili starca u zatvoru: Ovo su mladići koji su počinili zvjerstvo

21.03.2024. | 11:48

Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) koji su osumnjičeni da su u februaru brutalno zlostavljali i mučili Stanimira B. (74) u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli robijali su zbog kazni za prekršaje koje nisu imali ili htjeli da plate.

Kako se saznaje, dvojica osumnjičenih za jezivi zločin u zatvoru osuđeni su na kazne zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, a jedan od njih je imao i prekršaj zbog lične karte koju nije imao prilikom legitimacije.

Tako je Srećko S. zbog saobraćajnih prekršaja završio iza rešetaka na 370 dana, dok je Dalibor P. zbog istih prekršaja i lične karte morao da robija 175 dana, piše Blic.

Treći osumnjičeni Saša S. u zatvoru je završio zbog toga što nije imao kartu za prevoz, pa je zbog toga otišao u zatvor na 10 dana!?

Upravo u tih 10 dana zatvora, on je učestvovao u brutalnom zlostavljanju Stanimira B. (74) čovjeka koji je iza rešetaka završio jer nije imao da plati novčanu kaznu od 30.000 dinara zbog petarde koja je bačena sa terase njegovog stana za doček Nove godine, odnosno 31. decembra 2020.

 

Oznake: Mučenje, Ubistvo, Zatvor