Borba za život! Dječak (3) koji je sa majkom pao sa šestog sprata i dalje u teškom stanju

Zdravstveno stanje dječaka (3), koji je sa majkom pao sa terase 6. sprata zgrade u Lazarevcu, i dalje je nepromjenjeno.

Ljekari Univerzitetske dječije klinike u Tiršovoj se i dalje bore za njegov život.

Dječak se već 12 dana nalazi u Jedinici intenzivne njege, i dalje je u teškom stanju, a ljekari ulažu sve napore da se ovak dječak oporavi, prenosi Blic. Ova stravična nesreća dogodila se u petak, 21. avgusta u prijepodnevnim satima.

Trogodišnjak i njegova majka A. E. (29) pali su sa terase šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Lazarevca. Majka djeteta je poginula na licu mjesta.

Dječak je najprije zbrinut u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, gdje je nakon dijagnostike, hitno operisan, a zatim je prebačen u Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj. Kako su tada rekli u Tiršovoj, imao je teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa.

Početkom prošle nedjelje, on je imao još jednu operaciju, ljekari u Tiršovoj su mu izveli ortopedsku intrevenciju. Tom prilikom, mališanu su zbrinute povrede lakta.

Još se tačno ne zna kako je došlo do ove tragedije. Rodbina pretpostavlja da je dječak krenuo ka terasi, te da su oboje pali kada je majka pokušala da ga spasi.

Porodica odbacuje svaku mogućnost da je A. E. htjela da ubije sebe i sina. U trenutku kada je došlo do ove nesreće, suprug A. E., koji je došao iz treće smjene, spavao je. Šta se dogodilo, saznao je, kada ga je probudila policija.

 

 

Ostavite komentar: