Bolan oproštaj majke od njenih kćerki: Zašto srce ne pukne da budem sa vama

Renata Kelam, majka sestara Jelene i Petre koje su nedavno poginule u teškoj nesreći, oprostila se od svojih kćerki emotivnom porukom.

“Imam ruke koje su vas grlile, dajem vas Majci Gospi nek vas čvrsto zagrli dok dođe majka vaša djeco moja lijepa i dobra. Hvala Isusu što mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim… Neka vas čuva dok ne dođe majka vaša djeco moja dobra, djeco moja lijepa.

Duša mi se raspada, zašto srce ne pukne da vaša majka sa vama bude danas. Mi smo hrišćani, mi opraštamo tako sam i vas učila, vaša majka, djeco moja, oprašta djetetu koje je ubilo moju djecu”, napisala je ona.

Nadležni su objavili da je, prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno kako se vozilo “škoda” uključivalo sa parkinga tako da je skrenulo ulijevo, dok se “mercedes” kretao istočnom trakom. Došlo je do sudara između prednje strane “mercedesa” i prednje bočne lijeve strane “škode”, objavio je DORH i dodao da su u nesreći stradale dvije ženske osobe koje su bile u “škodi”.

Iz saopštenja nadležnih može se zaključiti da su se sestre nepropisno uključile na put ne propustivši “mercedes” koji se kretao glavnim putem. Ali za utvrđivanje svih okolnosti nesreće, pa i toga snosi i 19-godišnji vozač “mercedesa” krivicu, treba utvrditi brzinu kretanja automobila i da li je li bio pod uticajem alkohola, piše Index.hr.

Ostavite komentar: