Vulićeva odgovorila Mektiću: Nema uvrede kojom me prostak kakav si ti može slomiti

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da je jedan od onih koji promoviše nasilje nad ženama Dragan Mektić, a od nasilja kreće sve.

“U svojim izjavama nisam nikada vrijeđala Dragana Mektića niti bilo koga drugog već sam svoje stavove iznosila argumentovano i riječnikom primjerenim javnom prostoru. A on, ako je kadar neka napiše bilo šta bez neprimjerenog riječnika. Nazivati nekoga glupim i ludim u javnom prostoru niti je primjereno, niti dopušteno sa takve pozicije, a njemu je to redovno obraćanje na društvenim mrežama”, istakla je Vulićeva.
Ona je poručila Mektiću nakon njegovih uvreda iznesenih na njen račun da radi ono što je naučio – da zove sve ambasade, titra im, dodvorava se i podržava sve što je antisrpsko.
“Pozovi i sva ženska udruženja koja podržavaju tvoje bahaćenje i prostakluke nad ženama. Ali, za početak bolje objasni građanima Srpske kakve malverzacije si radio tokom ministarskog mandata. Ti si neko protiv koga se vodi proces zbog trošenja novca, teško da imaš argumenata da kažeš bilo šta nekom drugom. Bolje ti je zavuci se u mišiju rupu i ćuti”, poručila je Vulićeva Mektiću.
Ona je navela da je Dragan Mektić čovjek koji konstantno iznosi eklatantne laži i manipuliše javnim prostorom, te da je za njega normalan diskurs ogoljavanje nasilnog govora, laži i uvreda.
“Čak i meni koja nemam problem pokazati samozgražavanje ponestaje uvreda koje smatram adekvatnim odgovorom na Mektićeve gadosti jer takav antiintelektualizam rijetko se sreće. Ti si Dragane Mektiću primitivac bez skrupula! Mizoginista koji ugroža ženski rod. I čisto da znaš, tek ću da te nerviram, slušaćeš me i gledati još dugo. Nema uvrede kojom me prostak kakav si ti može slomiti”, naglasila je Vulićeva reagujući na uvrede koje joj Mektić redovno upućuje na društvenim mrežama.
Posljednju uvredu Vulićevoj Mektić je uputio juče kada je na Tviteru komentarisao njena pitanja predstavnicima PDP-a i SDS-a da li se i zašto stide harmonike koja je tradicionalni instrument srpskog naroda i srpskih lijepih pjesama.
“Naravno da harmonika uvijek može, ali glupačo za sve ima pravo mjesto. Po tvojoj logici sutra može doći u šok sobu i svirati i pjevati Romaniju”, napisao je Mektić na svom Tviter nalogu.

Ostavite komentar: