Stanivuković odgovorio predsjednici: Zastrašujuće je to što kradete za vrijeme pandemije

Gospođo Predsjednice, ako me sjećanje dobro služi, Vama je bilo zastrašujuće kada smo iznosili neoborive dokaze o aferi kiseonik. Sada Vam je zastrašujuće što jedan dan ćutimo, jer je na red došlo Tužilaštvo da pohapsi sve one koje ste Vi i Dodik postavili zbog najveće afere otkad Republika Srpska postoji, naveo je u svojoj poruci na društvenim mrežama gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

On je reagovao na izjavu predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, koja je danas popodne izjavila da je zastrašujuće ćutanje Stanivukovića i Aleksandra Zolaka koji su, kako je rekla, prouzrokovali neviđenu krizu i doveli u pitanje ljudske živote u bolnicama širom Republike Srpske.
“Zastrašujuće Vam je kad govorimo, zastrašujuće kad ćutimo, ali znate li šta je najviše zastrašujuće!? To što vi radite, to što kradete, to što ste za vrijeme pandemije pokrali što se moglo pokrasti; i na kiseoniku, i na pokretnoj bolnici, na maskama, odijelima, respiratorima”,  poručio je Stanivuković.
Osvrnuo se i na tvrdnje da nedostaje kiseonik.
“Vi ste za to odgovorni. Gospodin Zolak je uradio što je morao; provjerio kvalitet i izvršio nadzor u kompaniji gospodina Čađe. Ima, gospođo Predsjednice, kiseonika, samo nema Čađinog i ne treba da ga ima, jer je neprovjeren. Po hitnom postupku nabavite kiseonik od firme od koje možete nabaviti, dosta je Vaše patetike”, rekao je, između ostalog, Stanivuković.

Ostavite komentar: